Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental electroAZ, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre prin site-ul nostru web.

 Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Boxe-Portabile.ro este denumirea comercială al RECYCLED PIXEL SRL-D, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Șoseaua Colentina nr. 58 , Bloc 101, Scara A, Etaj 2, Apartament 09, sector 2, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3084/2018 , cod unic de înregistrare RO38964348 (în continuare “Boxe-Portabile.ro” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul electroAZ cu protecția datelor la adresa de e-mail office@electroaz.ro sau prin poștă sau curier la adresa Șoseaua Colentina nr. 58 , Bloc 101, Scara A, Etaj 2, Apartament 09, sector 2, Bucuresti – cu mentiunea: în atenția Responsabilului ElectroAZ cu protecția datelor.